Moje zimowe ferie po dwóch dniach się skończyły i dzisiaj musiałem wrócić na uczelnię. Nie oznacza to jednak przerw w pracy.
Rano dokończyłem wiązkę silnikową i wlutowałem Ecumastera. Gdy siedziałem na uczelni, to kolegę poprosiłem o jej zamontowanie. Jak wróciłem, to zastałem ją w takim stanie haha!
Obowiązkowe dzieło Kuby Kojdera
Komputery w seryjnym schowku
Blacha pisze:Wielki postęp, bardzo mi się podoba podejście do tematu także pod względem estetyki. Elementy od Kuby w końcu zostały zamontowane, jak już auto ruszy koniecznie napisz jak się to sprawuje. Jest szansa że to będzie najładniej wykonany driftowóz w polsce
Nie przesadzaj Karolu

. On na pewno nie będzie najładniejszy, ale mam nadzieję, że będzie robił większy armagedon niż się tego po nim spodziewam.
Blacha pisze:MIchał a jak w naszm kraju przepisy driftingowe mówią o układzie paliwowym w kabinie? Nie moge tego nigdzie znaleść ale na zdjęciach widze że tylną ściankę masz już wyciętą i troche mnie to zastanawia.
Na SSS-ie trzeba mieć oddzielone komory, jeżeli zbiornik znajduje się w bagażniku. Nic nie wycinałem u siebie z tylniej belki, w E36 coupe taka wnęka po prostu tam jest. Ułożyłem swirl pot tak, abym mógł ten otwór zamknąc blachą - przymocuje ją na blachowkręty, jak już wszystko mechanicznie i elektronicznie będzie dopięte na ostatni guzik.
Bambus pisze:Projekt kot

Czekam na wrazenia po pierwszych jazdach

Dzięki! Wrażeniami na pewno się podzielę. Ostatnio każdego wieczoru na dobranoc oglądam filmiki na youtube z 1JZ-etami

.
Stay tuned,
Michał.