to żółte coupe z Twoim serduchem Michale też bokiem? czy street?
mega widocznych modyfikacji nie bedzie, ale michal ma cel - chce sie bac jeździc tym autem hahBlacha pisze:mój błąd bo nie doczytałem
![]()
No ale silnik już jest? Będzie od razu modyfikowany czy na razie skupicie się na osadzeniu go w aucie?
zolty bedzie streetowcem.sierRKA pisze:yakuza![]()
to żółte coupe z Twoim serduchem Michale też bokiem? czy street?
Na pewno będzie to karoseria E36. Mam pewne pomysły - zobaczymy, które uda się zrealizować.Blacha pisze:Michał w jakim nadwoziu będzie nowy silnik skoro BMW idzie pod młotek?
Michał, skoro inna buda i inny silnik proponuję po prostu założyć nowy temat - rozdział czerwonego E36 z eatonem do driftu możemy uznać za zamknięty...Michał_Małecki pisze: Swoją drogą mocno zanosi się na BMW E30 z RB25DET'em, hmm...
Heh, akurat nie moje będzie to E30. Namawiam kolegę, aby się zdecydował na RB, a nie wsadzał już 145-go V8 do E30 w Polsce. Ja nowy temat o E36 1JZ założę, na razie tutaj piszę, bo nie miałbym wiele do napisania w tamtym temacie.korona pisze:Michał, skoro inna buda i inny silnik proponuję po prostu założyć nowy temat - rozdział czerwonego E36 z eatonem do driftu możemy uznać za zamknięty...Michał_Małecki pisze: Swoją drogą mocno zanosi się na BMW E30 z RB25DET'em, hmm...
Mam łącznie 6 sztuk - 2 na tor na przód (wspaniałe ET do mojego skrętu) i 4 ładne, które jednak częściej służą jako ozdoba w garażuGrzesi(E30)k pisze:tak btw. masz komplet tych felg co były na przodzie z białym rotorem czy tylko 2 do upalania ??