u mnie jak raz odjechalo /niestety nie uchwycilem przy jakich obrotach/ (uslizgiwalo sie zawsze delikatnie - mowie o odjezdzie obrotow) to zrzucilem troche koksu do 3500
i teraz jest tak
https://www.youtube.com/watch?v=WMGHUd_ ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
wiec mnie cisnie na rozwiazanie problemu... (sama tarcza z okladzinami luka "nibykevlarowymi" nie sprawdzila sie) - najtaniej w moim przypadku to chyba docisk sachs perf dolozyc (czyli SP docisk + "kevlarowa" tarcza + ori kolo 2masowe)... ale wydac znowu kase, palowac sie z ciezkim sprzeglem w miescie i miec dalej problem to wtopa
Przemek
P.S.
co do czerwonej strzaly: nie znam sie na benzynach nic a nic ale widzialem, ze w "ecu masterze"/DET3 jest fcja hamowni drogowej (po wprowadzeniu wagi, przelozenia - no tak jak np w KPOWER bazujacym na logach z vagcomowych) - ile tam wychodzi? (zakladam, ze tego typu "komputerek-oszukiwaczke" zamontowales?)
w tym DET widzialem, ze sa tez (jezeli dobrze zrozumialem) wyjscia, ktorymi mozna rozne rzeczy wysterowywac ... ten DET to 600pln+ wiec nie zupelne grosze ale jakby co mozna np miec katalizator i otwierac "lewe obejcie" z automatu np powyzej 3tys / przy full bucie itp - moze cos z tym ciekawego mozna zrobic? (podrzucam temat - ja sie znam tylko na komputerach/informatyk/ ale bez katalizatora to spaliny smierdza co mnie denerwuje)