Na dzień dzisiejszy można powiedzieć że jest wystrojone, turbina jak już Kamil wspomniał jest z jego suszary i niestety pomimo większego litrażu i vanosów nie wstaje za szybko ale to głównie przez to że są ostre wałki... Wykres jest pokazany wraz z ciśnieniem doładowania, przy pomiarze był wyłączony mac i wastegate trzymie mi niecały bar doładowania do końca

Oto i wykres:
Jak widać trochę późno wstaje, ale tak jak kiedyś wspominałem hamownia ta ma zbyt małe obciążenie i turbo budzi się później niż na drodze, o ile wcześniej, tego dowiem się dopiero na wiosnę...
Dla przykładu mogę dać wykres z starym i nowym setupem (ten sam dyfer,opony, hamownia,paliwo i całkiem inny silnik, turbina, osprzęt) :
Na przyszły sezon muszę dołożyć pompy paliwa bo na wyższym doładowaniu ciśnienie spada na pb(a jak przejde na e85 to niema o czym mówić), jest też problem z uślizgiem przy większym booście(jak go dociągam to jest spory negatyw), może lepsza opona by coś pomogła. Prawdopodobnie zmienię też i dyfer na dłuższy (myślę nad 2.93 o ile pójdzie przełożyć z mojego szpere...). Później e85 i męskie doładowanie
W kwestii specyfikacji wałków... Są to odpowiedniki wałków z catcamsa pod turbo (zdaje się majster ma takie org.), z tym że catcams sprzedaje je do wersji bez vanosa, a ja mam je zrobione pod 2xvanos(pełna regulacja ma się rozumieć)

.