[bedzie problem ze zdjeciami bo juz nie chce mi sie ich miliona przerzucac na 800 a mam wszystkie na 1024 bo takie wg mnie najlepiej widac (z tych najmniejszych) ]
Model: E34 m50b20
Modyfikacje w trakcie
Silnik:
Układ dolotowy: seria
Układ wydechowy: przerobiony od m50b25
Układ paliwowy / wtryskowy: poki co seria, - docelowo bosch z volvo z koncowka 831

Elektronika / wskaźniki: seria - docelowo ekjumajster 3, wskazniki go na pewno gałgany ale tu czekam na pomoc

Układ chłodzenia: jest klima wiec dodatkowy wiatrak i ciute wieksza chlodnica-ponoc
Układ napędowy: seria
Zawieszenie: jakies tam niewielkie obnizenie
BODY KIT i wnętrze: nie ma zadnego kitu chybaze bylaby nim biala maska;-) w srodku derma i pelne obc
(daty ,czas napraw i gotowy projekt jest orietacyjny

Witam, zalogowalem sie niedawno bo musialem podejrzec kilka kwestii, woz kupilem juz ponad rok temu bo musialem miec cos wiekszego :-)) a ze musialo miec hak byc kombi i z klima, a fajnie jakby byl i naped ...wypadlo na bete

ale do rzeczy :-) jako ze seryjne 2.0 nie jedzie a w miare sie porusza, padl plan na T, szukalem gotowych swapow na 2.5 czy 2.8 ale .... odpuscilem z przyczyn i wywodow tylko mi znanych ;] jako ze wczesniej kupilem silnik z dojczland dla czujnikow walu i walka, to teraz mi lezal a kupic nikt nie chcial, postanowilem ze go odnowie, odszczurze i uszczelnie tak tez sie stalo:

niestety jest z e36 wiec na koniec trzeba bedzie zdjac miske i przelozyc, reszta z tego co patrze jest identyko (lapa klimy i centrum olejowe)
troche uszczelnienia, pod dekiel, miske, obudowe oleju, i kolektor wydechowy, pod ssakiem zmienialem 2 miechy temu wiec odpuszczam :-))

nastal czas czysczenia:

po zdjeciu pokrywy ujrzalem czystostan

nowe barwy bojowe:D

no i efekt kulminacyjny :-)

CZAS NA NAJLEPSZE :-) (w miare mozliwosci postaram sie pisac ceny gratow zeby byl poglad ile t bedize kosztowac)
Projekt calkowicie bedzie wykonany przez moja osobe

nie bedzie sprezary z tira tylko