Końcowe zdjęcia spod maski:

Pozdrawiam,
Michał.
Kocyk jest z http://www.fmic.pl" onclick="window.open(this.href);return false; . Ceny nie pamiętam, ale myślę, że spokojnie dogadasz się w tej sprawie z Mrówczanem. Pozdr.Grzesi(E30)k pisze:Gdzie kupowaliście kocyk na żeliwo? I jaka cena? (bo nie widziałem nigdzie informacji chyba że mi umknęła)
Siemka a nie jest tak ze pompa walbro 255 nie podaje juz cisnienia do wtryskow 630? rozmawialem z kolega ktory ma supre single turbo i wydaje mu sie ze moze brakowac paliwa ze wzgledu na to ze pompa nie podaje wystarczajaco moze warto bylo by zaintwestowac w bosch 044.Michał_Małecki pisze:Dobra, wykąpałem się, wypiłem melisę, emocje opadły, więc mogę pisać. Bez żartów, najszybsze auto, jakim jechałem, totalny przekozak! Spodziewaliśmy się ładnego wyniku, ale moment zdecydowanie zrobił z nas rozpierduchę
Zabawne w ogóle, że mieliśmy zupełnie inny plan. Celowaliśmy w 1.5bar i liczyliśmy, że uda się jakoś doczołgać do granicy 500KM. Podczas strojenia paliwo skończyło mi się na takim 1.25bar, 1.3bar dałoby się na siłę wycisnąć, ale wolałem już o te 0.05bar obniżyć boost dla mojego spokoju. Rozczarowani tym jak szybko skończyły się wtryski 630tki, już z właścicielem Piotrkiem zastanawialiśmy się nad kolejnym krokiem, aby dobrnąć do granicy 500KM. Chcieliśmy jednak wcześniej tak ot wyskoczyć na hamownię ?aby zobaczyć na czym stoimy?? i w sumie jesteśmy już za tym, co planowaliśmy osiągnąć, na zdecydowanie mniejszym booście niż planowaliśmy ustawić. Mam nadzieję, że tym razem Piotrek będzie w 100% zadowolony z efektu. Co ja gadam, na pewno będzie, bo z JZ?etem nie ma dyskusji
Pozdro!
Witaj.tdserek pisze:Siemka a nie jest tak ze pompa walbro 255 nie podaje juz cisnienia do wtryskow 630? rozmawialem z kolega ktory ma supre single turbo i wydaje mu sie ze moze brakowac paliwa ze wzgledu na to ze pompa nie podaje wystarczajaco moze warto bylo by zaintwestowac w bosch 044.Michał_Małecki pisze:Dobra, wykąpałem się, wypiłem melisę, emocje opadły, więc mogę pisać. Bez żartów, najszybsze auto, jakim jechałem, totalny przekozak! Spodziewaliśmy się ładnego wyniku, ale moment zdecydowanie zrobił z nas rozpierduchę
Zabawne w ogóle, że mieliśmy zupełnie inny plan. Celowaliśmy w 1.5bar i liczyliśmy, że uda się jakoś doczołgać do granicy 500KM. Podczas strojenia paliwo skończyło mi się na takim 1.25bar, 1.3bar dałoby się na siłę wycisnąć, ale wolałem już o te 0.05bar obniżyć boost dla mojego spokoju. Rozczarowani tym jak szybko skończyły się wtryski 630tki, już z właścicielem Piotrkiem zastanawialiśmy się nad kolejnym krokiem, aby dobrnąć do granicy 500KM. Chcieliśmy jednak wcześniej tak ot wyskoczyć na hamownię ?aby zobaczyć na czym stoimy?? i w sumie jesteśmy już za tym, co planowaliśmy osiągnąć, na zdecydowanie mniejszym booście niż planowaliśmy ustawić. Mam nadzieję, że tym razem Piotrek będzie w 100% zadowolony z efektu. Co ja gadam, na pewno będzie, bo z JZ?etem nie ma dyskusji
Pozdro!
to tak wyszlo po rozmowach odnosnie waszego projektu i braku paliwa przy wtryskach 630cc
pozdrowka
ps czekam na jakis filmik jak to lata