Ja chcialem ale juz byl u Leotdserek pisze:jak chcialem 1500zl to nikt nie chcial. to teraz placic po 2 tys ... firma ksracing z thailandi pozdrawiam i trzymam kciuki za 6 z przodu

Ja chcialem ale juz byl u Leotdserek pisze:jak chcialem 1500zl to nikt nie chcial. to teraz placic po 2 tys ... firma ksracing z thailandi pozdrawiam i trzymam kciuki za 6 z przodu
Tak do tego cło i vat i oczywiscie przesylkaleo pisze:ja chciałemtdserek pisze:jak chcialem 1500zl to nikt nie chcial. to teraz placic po 2 tys ... firma ksracing z thailandi pozdrawiam i trzymam kciuki za 6 z przodu
Ten co mam ja, serek i majster jest troche inny bo ma znacznie krótsze runnery i plenum jest bliżej głowicy dzięki czemu zyskujemy więcej miejsca między kielichem a kolektorem...
Nie wiem Kamilu czy do tego nei trzeba doliczyć jeszcze cła i podatków... ale tego nie wiem![]()
ps: do m54 nie podchodzi
fajnie wszystko gotowe nic tylko sianoKarolo pisze:Powiem tyle, rujnujecie system tymi gratami
ARP sa do podpor walu korbowego czytac dokladnie. pisze:fajnie wszystko gotowe nic tylko sianoKarolo pisze:Powiem tyle, rujnujecie system tymi gratamiBO ZAkupy mega kosztowne.
arp i athena napewno da rade wkoncu u krismaxa 1,7 bara ciagle na klate zapodaje. ale mniejsza z tym...
mnie ciekawią walki. jakie parametry, pod seryjne sprezyny czyli do 8tys rpm czy fedry tez zmieniacie i naprawde cos ostrego.
dzieki .majster pisze:ARP sa do podpor walu korbowego czytac dokladnie. pisze:fajnie wszystko gotowe nic tylko sianoKarolo pisze:Powiem tyle, rujnujecie system tymi gratamiBO ZAkupy mega kosztowne.
arp i athena napewno da rade wkoncu u krismaxa 1,7 bara ciagle na klate zapodaje. ale mniejsza z tym...
mnie ciekawią walki. jakie parametry, pod seryjne sprezyny czyli do 8tys rpm czy fedry tez zmieniacie i naprawde cos ostrego.![]()
DO glowicy jest cos lepszego M12![]()
Specyfikacja walkow na stronie Cat Camsa
Walki rozrzadu Catcams 1301106
Opis M50b25 192HP Turbo Conversion
Osprzet OEM walkow oczywiscie nowe szklanki
Wiecej mysle ze i tak juz sie nie urwie w tej budzie z tego silnika Lepiej zbierac na kolejne projekty
Mamy tego typu szpilki tylko m12master86 pisze:Wildze że wyścig zbrojeń się robi...
Co do szpilek do głowicy to ja polecam z s54 arp (m11x1.5 na łebku gwint drobniejszy i producent podaje że dokręcać z siłą 140nm...) są co prawda dłuższe o 3mm od dedykowanych srub arp ale bez problemu się mieszczą.
Kamilu bum był przy 8200, a tylko przez to że był bivanos i tłoki ze zwykłego vanosa (podwójny musi mieć te same zafrezowania po obu stronach tłoka)
Z Koziegłów owszemchudini3 pisze:Kolega z Kozichgłow na śląsku?
Na Rothenburg niestety czesci przyszly zapozno zeby zdazyc ale nie ma stresu drugie auto zato jest caly czas gotowe do wyscigow Nerwicy nie ma przeciez nas znasz. pisze:dzieki .majster pisze:ARP sa do podpor walu korbowego czytac dokladnie. pisze:fajnie wszystko gotowe nic tylko sianoKarolo pisze:Powiem tyle, rujnujecie system tymi gratamiBO ZAkupy mega kosztowne.
mnie ciekawią walki. jakie parametry, pod seryjne sprezyny czyli do 8tys rpm czy fedry tez zmieniacie i naprawde cos ostrego.![]()
DO glowicy jest cos lepszego M12![]()
Specyfikacja walkow na stronie Cat Camsa
Walki rozrzadu Catcams 1301106
Opis M50b25 192HP Turbo Conversion
Osprzet OEM walkow oczywiscie nowe szklanki
Wiecej mysle ze i tak juz sie nie urwie w tej budzie z tego silnika Lepiej zbierac na kolejne projekty
mega, fajne są , tylko pod OEM sprezyny mamy z limitem, wiec uwaga na zawory co pewnie wiesz, karol na glowicy z vanosem to juz sprawdzil i przy 7500 z groszami bylo boom , ja dodam
ze do 8 krecilem ale u mnie nv i podwojne wiec pewnie stad jednak ta wytrzymalosc![]()
Cat camsow ci zazdroszcze ale tak wieszbez nerwicy
![]()
ale jeszcze se zrobie prezent, wybrales naprawde mega graciki.
cos mi sie zdaje ze nie zdazycie na rothenburg , ja tez nie. ale dzialam ostro.