Nie łatwiej montować wałki na zdjętej głowicy?Jakiej farby użyłeś do dekla klawiatury(nazwa)?
Projekt ciekawy tym bardziej że to 2.0 i niewiele ludzi to uturbia.Jestem ciekaw końcowego efektu .
A czemu miałoby być łatwiej założyć wałki na zdjętej głowicy?Żeby później dokręcić głowicę to trzeba mieć małej średnicy nasadkę. żadnego udogodnienia w tym nie widzę.
Nie trzeba sobie kolan wyłamywać i widać co się robi.Jedyny minus to większa waga przy zakładaniu.Myśle że rodzaj nasadki nie stanowi problemu.Ja zawsze zakładam uzbrojoną w wałki.Chciałem tylko podpowiedzieć na przyszłość.
Miałem wrażenie ze nie da się jej dokręcić z wałkami Lakier to Deco Color do 650*c jednak by nie złaził jak zwykły lakier po wyschnięciu trzeba w piecu wygrzać do temperatury 160 *c stosowany też do impregnacji bandaża termoizolacyjnego na wydechy http://www.tasmy-termoizolacyjne.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
piotr520 pisze:Nie trzeba sobie kolan wyłamywać i widać co się robi.Jedyny minus to większa waga przy zakładaniu.Myśle że rodzaj nasadki nie stanowi problemu.Ja zawsze zakładam uzbrojoną w wałki.Chciałem tylko podpowiedzieć na przyszłość.
nasadka 1/2 cala nie podejdziesz do śruby głowicy jak wałek siedzi.
piotr520 pisze:Nie trzeba sobie kolan wyłamywać i widać co się robi.Jedyny minus to większa waga przy zakładaniu.Myśle że rodzaj nasadki nie stanowi problemu.Ja zawsze zakładam uzbrojoną w wałki.Chciałem tylko podpowiedzieć na przyszłość.
nasadka 1/2 cala nie podejdziesz do śruby głowicy jak wałek siedzi.
pozdrawiam
Nie prawda. Da rade skręcić z wałkami założonymi tylko trzeba mieć mniejszą przedłużkę 3/8 do tego i przjściówke na 1/2 doklucza dynanometrycznego i jest git. PO za tym dziewię się że ci pękł wałek