hehe dokladnieelmo0104 pisze:"... i cały ten misterny plan też w piz@u"
https://www.youtube.com/watch?v=CLshFk_xKx8" onclick="window.open(this.href);return false;
hehe dokladnieelmo0104 pisze:"... i cały ten misterny plan też w piz@u"
zadna inercja nie daje obciazenia aby wygenerowac taki nm. to jest obciazeniowa hamownia. wynik bez nitro. na e85.tdserek pisze:Hejka jak z ta hamownia jest wkoncu to inercja czy obciazeniowka? Gratki wyniku ... wynik na e85 i nitro?
na tak przygotowanym sprzecie i turbinie, obstawialismy wczoraj ze pewnie 600 by pekło na pb98. CO najsmieszniejsze na 1,2bara (rok temu 550) wczoraj 590 peklotdserek pisze:to bardzo zacny wynik pytanie jeszcze ciekaw jestem ile na zwyklym 98 moglo by wyjsc...600km?750nm? nie kusi cie by sprawdzic
mam pytanko odnośnie tego e85, czytałem trochę o tym paliwie i w zasadzie wyszło na to że silnik rdzewieje i ogólnie kupa ale oktanów niby więcej. pisze:na tak przygotowanym sprzecie i turbinie, obstawialismy wczoraj ze pewnie 600 by pekło na pb98. CO najsmieszniejsze na 1,2bara (rok temu 550) wczoraj 590 peklotdserek pisze:to bardzo zacny wynik pytanie jeszcze ciekaw jestem ile na zwyklym 98 moglo by wyjsc...600km?750nm? nie kusi cie by sprawdzic
wynik samego lukasza zaskoczylg69 pisze:Gratulacje! Zaskoczyłes... cyfra robi wrażenie,życze przełożenia na odpowiednie czasy 'cwiartkowe' .
troche fotek. pisze:wynik samego lukasza zaskoczylg69 pisze:Gratulacje! Zaskoczyłes... cyfra robi wrażenie,życze przełożenia na odpowiednie czasy 'cwiartkowe' .
dluga droga przedemna zeby bylo to przeniesione na asfalt ale mamy czas
dzieki