dobrze to wygladac bedzie na prostej. zycze urwania walu (nie napedowego heeh). chyba se jaja robisz ze nie bedzie obcierac? aha zapomnialem ci powiedziec jak ci urwie trakcje na tych oponach przy wiekszych predkosciach to uwazaj, galaretki powracajace do swego stanu z wielkim opuznieniem.
Haha dzieki jeszcze nie jezdziłem na tych kołach. Dziś w Krakowie troche my posmigali, licząc organoleptycznie po klatkach 100-200 jest w 6,5 sek i to na jednej pompie bo zapomniałem właczyć, w dwie osoby.Mam nadzieje ze nic tłokom nie bedzie. Jutro wstawie filmik
Tak Kamil mówiłeś, opony nie maja wzmocnien bocznych wiec trzeba sie przyzwyczaić. Musze wyciąć dookoła ponieważ jest za mało miejsca i moze obcierać.
Auto na tych gumach zrobiło się typowo kreskowe tak samo jak suszarka Kamila. Na ulicy pojeździsz na tym do czasu 1 kontroli przynajmniej w moich okolicach No ale swoje na pewno robi, bo wyjścia nie ma
Karolo pisze:Auto na tych gumach zrobiło się typowo kreskowe tak samo jak suszarka Kamila. Na ulicy pojeździsz na tym do czasu 1 kontroli przynajmniej w moich okolicach No ale swoje na pewno robi, bo wyjścia nie ma
bzdury piszesz wlozy inne gumy i jedzie do burger kinga a na drodze robi wszystko co zauwazy.
chudini3 pisze:Ile taka opona ma mm szerokości i jakie ET felgi?
felgi to stalowe poszezane , et nie wiem nie mierzylem w strone amora max, zeby sie chowaly jak najbardzije. 15 cali felga, 28 cali opona (wielkosciowo jak 21" +- felga z opona) , szerokosc 14,5" - ponad 300mm na podlozu w spoczynku.
300 mm coś nie halo bo to nie jest dużo... 1 cal to 2,54 cm, czyli wychodzi na niecałe 37 cm, 30,5 cm da się ładnie schować w e36 przy odp błotnikach, myślę że 330 mm jak się ostro pokombinuję to też wejdą i nie będzie wyglądało to komicznie.
Tu jest filmik na zwykłych kołach, na Hoosierach jeszcze nie próbowałem.
Racelogica nie mam ...
Auto bedzie z przeznaczeniem na kreske ale jak pojawi sie jakas fajna propozycja to z rolki tez pojade na ulicy z przyjemnością Jak dowód zabiorą to zabiorą. W polsce zyjemy takze ... Luzik po bułki też objedzie
DawidLwa pisze:Tu jest filmik na zwykłych kołach, na Hoosierach jeszcze nie próbowałem.
Racelogica nie mam ...
Auto bedzie z przeznaczeniem na kreske ale jak pojawi sie jakas fajna propozycja to z rolki tez pojade na ulicy z przyjemnością Jak dowód zabiorą to zabiorą. W polsce zyjemy takze ... Luzik po bułki też objedzie
czysty przejazd wydac ze 6 sek jest, mogles jeszcze wczesniej zaczac z 2 biegu to by 3 szla na ogniu i przekroczyla 100km/h i potem do 200 bylo by jeszcze lepiej widac ze strata jest bo ogien max jest powyzej 120