sierRKA pisze:daj jakieś wieksze fotki tych felg. z bliska.corey pisze:sierRKA pisze:11-tkigruubo
podoba mi się, tym bardziej że to takie "germanowskie" koła...
jaka to felga?
Dynatech cm2

najfajniejsze w tej feldze jest to ze sa ultra rzadkie
dzieje sie malo, duzo pracy i urlop w norwegipatrykp pisze:Coś sie dzieje z projektem ?
Tu chyba bardziej chodzi o to że drążek zmiany biegów jest bardzo wysoki i jego odległość od kiery jest mała tak żeby mieć "szybszą ręke"bishofek pisze:Long shifter? Lubisz machać ręką?
planowac przy tym samochodzie przestalem juz dawno temug-rad pisze:Grubo to wyglądaPlanujesz wyjechać na wiosnę ?
oryginalny kolor to byl dunkelblauAquaz pisze:
P.s - Czyżby ori kolor to monteal blue ???
bazowo to tam sa wspawane elementy blotnikow z e46, roboty jest bardzo duzo zeby wszystko gralo ze soba.Ratay pisze:Nadkola 1 klasa. Możesz podpowiedziec jak to jest zrobione? Z czego to jest pospawane: reperaturki jakieś czy ręczna robota?
Z pewnego źródła wiem że corey kupił wczoraj 40 kolan fi42 do budowy kolektora wydechowegopatrykp pisze:Jakie nowosci ?
To chyba jeden z najbardziej wyczekiwanych projektow przezemnie
slabe zrodlo, 80 kolankorona pisze:Z pewnego źródła wiem że corey kupił wczoraj 40 kolan fi42 do budowy kolektora wydechowegopatrykp pisze:Jakie nowosci ?
To chyba jeden z najbardziej wyczekiwanych projektow przezemniewięc może coś się ruszy