E30 M20B25 Holset HX35 - są cyferki
-
- Nowy na forum
- Imię: Mateusz
Re: E30 M20B25 Holset HX35 - są cyferki
Hehe to zależy od Ciebie na co Cię stać na stage 1. To jakby pierwsza wersja, każda jest indywidualna. Nie ma żadnych wytycznych co sie składa na stage 1. Co wsadzisz to będzie ważne żeby działało 

- wzkurczak
- User
- Imię: Tomek
wiesz co, mysle ze ne bedzie on Cie satysfakcjonował ponieważ usiadł on od temp, wiec jesli chciało by się go wykorzystac ponownie to i tak trzeba by go po prawiac albo wręcz zrobic od nowa. Zrobienie takiego kolektora to raczej nie duzy problem ale najlepiej na aucie to zrobic albo chociaż wszystko po ustawić zeby pasowało i połapać migem i dopiero zdjać i pospawać, ja na tą chwile nie bardzo mam jak to wykonać. Ale zapytam Jedrule moze on coś...Popek_666 pisze:Hej, kolejny fajny temat o m20. Sam jestem w trakcie stage 1 przy swoim. Nie chciałbyś odsprzedać adapter kol. wydechowych pod turbo jak już postanowisz zamienić na inny kolektor? Chyba, że znalazłbyś chwilkę na pospawanie drugiego, byłbym zainteresowany
-
- Nowy na forum
- Imię: Mateusz
Będę wdzięczny
. Z tym, że ja mam M20B25 w E34, ale tam jest miejsca sporo jak sie aku wyjmie 

- wzkurczak
- User
- Imię: Tomek
tak mi dziś wpadło w ręce:) https://www.youtube.com/watch?v=_vWE5LA6LTk" onclick="window.open(this.href);return false;