Dobra zarty na bok. Jest KOT! Mechanicznie i optycznie nie ma lipy
E46 zakuty 2jz + PT7675 1060km 1060 Nm
- Grzesi(E30)k
- Turbo-Team
- Imię: Grzesiek
Re: E46 M54 turbo BW s300sx by Leo
Tyle hajsu i siara bo jedzie gorzej jak na chinolu :/ hehe
-chałturnik-
-
czaqqr
- User
- Imię: robert
film=hejt , Polskie internety , widać że dużo osób ci zazdrości tego pięknego e46 bo bul dupy co u niektórych jest wyczuwalny w dużym stopniu , Nie potrzebnie się tłumaczysz bo i tak nikt nie zrozumie
Lepiej żebyś na filmie przyjebał do odcinki aż byś wskoczył w płot na tych nierównościach wtedy wszyscy byli by szczęśliwi :P 
- leo
- Turbo-Team
- Imię: Adam
Heh staram sie byc szczery a nie tlumaczyc, a wrecz usprawiedliwiac. To są tuningi a one rządzą się swoimi prawami 
Jutro odbiore w końcu tylny dyfuzor od carbonu to podzielę się jakąś fotką i może coś wieczorem uda się podstroić i jakiś on board z lagowania tego za dużego turbo
Miś, niestety pomyliłeś się o 12,3 RPM :/ niewybaczalny błąd takiego fachmistrza....
Jutro odbiore w końcu tylny dyfuzor od carbonu to podzielę się jakąś fotką i może coś wieczorem uda się podstroić i jakiś on board z lagowania tego za dużego turbo
Miś, niestety pomyliłeś się o 12,3 RPM :/ niewybaczalny błąd takiego fachmistrza....
BMWexpert Motorsport
-
farmer91
- Turbo-Team
- Imię: Paweł
Leo, a powiedz jak dokładnie wygląda konfiguracja wydechu? Całość 3"? Jaki tłumik/tłumiki? WG w wydech czy w atmosfere?
- leo
- Turbo-Team
wg w atmosfere na rurce 55mm chyba 60cm dlugiej zagietej w polowie auta w dół, dp 3 cale i 3 cale leca do samego wózka, przed nim jest puszeczka bardzo mała i za nią Y pipe i za nim 2x60mm na końcu rozbite na 4x76 
BMWexpert Motorsport
- KonradGT
- Forumowicz
- Imię: Konrad
Ja tylko sie pytam - kiedy hamowanie i racelogic!?
Całość ogólnie na mocno wysokim poziomie, mam nadzieję, że cyferki będą współgrać z resztą
Całość ogólnie na mocno wysokim poziomie, mam nadzieję, że cyferki będą współgrać z resztą
-
caserwis
- Turbo-Team
- Imię: Wojtek
Czytaj ze zrozumieniem jak masz z tym problem idż do szkoły jeszcze raz i zacznij edukacje od nowa.czaqqr pisze:film=hejt , Polskie internety , widać że dużo osób ci zazdrości tego pięknego e46 bo bul dupy co u niektórych jest wyczuwalny w dużym stopniu , Nie potrzebnie się tłumaczysz bo i tak nikt nie zrozumieLepiej żebyś na filmie przyjebał do odcinki aż byś wskoczył w płot na tych nierównościach wtedy wszyscy byli by szczęśliwi :P
Zapytałem Leo czy ma takie mocne laczki na tyle że przy nawrocie z drugiego filmiku widać jakby chciał zrobić bączka ale odpuścił. Napisał jaka opona i jaki dyfer i wszystko jasne a Ty od razu jedziesz od hejterów.
Prawda jest taka że auto nie w moim stylu lubię minimalizm felga zawiecha jakiś tam wydech i latamy.
Jestem tego zdania że prawdziwe BMW są na okrągłej lampie lubię po prostu klasyczne modele.
Adam szacun dla Ciebie za ogrom pracy i chęci jaki włożyłeś w auto no i cierpliwość nic na hurrra.
Coupejka prezentuje się ładnie co na pewno podoba się młodszym użytkownikom forum i miłośnikom marki, w swojej klasie kosi konkurencje.
Sorki że Ci zrobiłem
- Przemek328
- User
- Imię: Przemek
Zdecydowanie jest to mój ulubiony temat z całego forum 
-
jarek.dt
- Nowy na forum
- Imię: jarek
fajna dokladka, custom czy można gdzieś taką dostać?
- Karolo
- Forumowicz
- Imię: Karol
Carbon Schmiedmann do kupienia bez problemu tylko nie wyskocz z kapci jak zobaczysz cenejarek.dt pisze:fajna dokladka, custom czy można gdzieś taką dostać?
sklep turbobmw.pl - najlepsze części TURBO
-
jurekkiller
- User
- Imię: jerzy
dokładki i duperelki niby fajnie spójnie ale nie przemawia to do mnie, wole klasycznie i spójnie.
Coś z wykresem wiadomo czy znów nie ma go w planach i będzie to moc rzędu noname
Coś z wykresem wiadomo czy znów nie ma go w planach i będzie to moc rzędu noname
- leo
- Turbo-Team
Sluchaj no nie we wszystkie gusta sie trafi dla mnie jest idealnie 
Co do wykresu to nie skonczylem tego jeszcze stroic narazie stoje na 1.1 bara ale pogoda krzyzuje mi ciagle plany. Poki co mam w koncu nieopadajacy boost co mnie mega cieszy i przy kilku butak chyba polos ma juz dosyc a w 330i polosie sa na prawde grube wiec smiem twierdzic ze mocy z tego bedzie duzo ale wszystko wyjdzie w praniu jeali motor przezyje doceloqy boost
Co do wykresu to nie skonczylem tego jeszcze stroic narazie stoje na 1.1 bara ale pogoda krzyzuje mi ciagle plany. Poki co mam w koncu nieopadajacy boost co mnie mega cieszy i przy kilku butak chyba polos ma juz dosyc a w 330i polosie sa na prawde grube wiec smiem twierdzic ze mocy z tego bedzie duzo ale wszystko wyjdzie w praniu jeali motor przezyje doceloqy boost
BMWexpert Motorsport
-
corey
- Forumowicz
super pikne masz to auto, zazdraszczam.
- leo
- Turbo-Team
dzieki corey,
pamietam jak ze 2 lata temu pitolili ze kolektor od Ciebie pęknie
2 lata jazdy a on dalej cały i zdrowy
pamietam jak ze 2 lata temu pitolili ze kolektor od Ciebie pęknie
2 lata jazdy a on dalej cały i zdrowy
BMWexpert Motorsport
-
corey
- Forumowicz
narazie jeszcze nie mam informacji zeby jakikolwiek pekl.
Wprowadzam wieczysta gwarancje
Wprowadzam wieczysta gwarancje