Wszystko wylądowało w pobliskim sprzęgłowym serwisie a po odebraniu wygladało tak:
Spieki oczywisci nowe w I-szym nadwymiarze

Wszystko już jeździ

p.s. pedał sprzęgła jest mega twardy
krismax pisze:Jako, że wszystkie usterki zostały wyeliminowane pokusiłem sie dzisiaj o shamowanie auta. Wynik jest jaki jest. Niektórzy powiedzą, że mało, inni, że dużo... Dla mnie jest GIT(choc przyznam, że liczyłem na liczbę 5 z przodu).
Turbo to mistrz mocy (Master Power) rodem z gorącej Brazylii, więc o mapę kompresora raczej będzie trudno. Natomiast ploty na mieście mówią, że to coś a'la T61 Turbonetics'a.korona pisze:krismax pisze:Jako, że wszystkie usterki zostały wyeliminowane pokusiłem sie dzisiaj o shamowanie auta. Wynik jest jaki jest. Niektórzy powiedzą, że mało, inni, że dużo... Dla mnie jest GIT(choc przyznam, że liczyłem na liczbę 5 z przodu).
Bardzo ładnie, 450 shamowanych KM to naprawdę wynik godny pozazdroszczenia, może faktycznie na obciążeniówce było by trochę lepiej, kto wie. Gratulacje
![]()
PS masz mapy turbiny z Twojego auta? Jakiej wielkości jest strona wydechowa (A/R lub jego odpowiednik), flansza jest T3?
korona pisze:krismax pisze:Jako, że wszystkie usterki zostały wyeliminowane pokusiłem sie dzisiaj o shamowanie auta. Wynik jest jaki jest. Niektórzy powiedzą, że mało, inni, że dużo... Dla mnie jest GIT(choc przyznam, że liczyłem na liczbę 5 z przodu).
Bardzo ładnie, 450 shamowanych KM to naprawdę wynik godny pozazdroszczenia, może faktycznie na obciążeniówce było by trochę lepiej, kto wie. Gratulacje
![]()
PS masz mapy turbiny z Twojego auta? Jakiej wielkości jest strona wydechowa (A/R lub jego odpowiednik), flansza jest T3?
pewnie miedzy 13,8 a 14,2vmarcin_os pisze:Krismax, jakie masz ładowanie?
a mozesz podać w przyblizeniu jaki masz boost przy jakich obrotach ?krismax pisze:Obiecałem filmik z hamowni i jest. Słychać, że doładowanie pojawia się przy dość wysokich obrotach a na ulicy od 2500obr/min. Wierzę, że na obciążeniówce będzie lepszy wynik
http://www.youtube.com/watch?v=-bX-anaUID0" onclick="window.open(this.href);return false;