Auto jak najbardziej cywilne, z kompletem siedzeń z czarnej skóry. Może stanę na kresce jeśli będzie ku temu okazja jednak na puchary nie liczę. E30 buduje dla siebie by mieć przyjemność z jazdy
korzystając z wolnej chwili wpadłem do lakierni zobaczyć czy coś się dzieje...a dzieje się
w przyszłym tygodniu zaczynam składać wreszcie
Dzisiaj miała być pierwsza jazda, nie wyszło. Po tak długim czasie nie chciała zagadać. Po przekręceniu stacyjki pompa milczy. Prawdopodobnie przekaźnik? muszę skombinować coś na podmiankę i zobaczymy. W aucie zostało mi do dokończenia wnętrze, przymocować fotele i podłączyć elektrykę. Później będę poprawiał po kolei: dystanse kół, wymiana pompy hamulcowej i na koniec sprzęgło...
tak wygląda
ja bym przyciemnił lampy z tyłu i dodał jakieś czarne "smaczki" bo za czerwono się zrobiło
Poza tym siatex jak dla mnie jest ok po warunkiem że jest go mało.
No ale to nie forum o stylistyce aut tylko o tym co w nich drzemie, więc czekam na konkrety
wg mnie spojler na klape to MUS !! taki jak w m3 e30 oczywiscie. Przydał by się znaczek z tyłu i podwójne działo żeby się wpasowało w zderzak ale generalnie wyszła piekna
Drapek pisze:
No ale to nie forum o stylistyce aut tylko o tym co w nich drzemie
Dokładnie - to nie jest forum o stylistyce, więc nich każdy swoje uwagi zachowa dla siebie. Tu zajmujemy się tuningiem mechanicznym, jeśli ktoś chce podyskutować o czymś innym, jest na przykład pudelek.pl...
witam. już się toczy a nie pisali na pudelku? Było słowo nawet na face...com, ze niby ktoś widział i słyszał w Gliwicach. Na razie poprawiam błędy młodości - planowane zakończenie projektu wiosna 2015