Silnik to m20b25 a tak na dokładnie to 2,7 dół jest od super ety wcześniej jeździło to na dwóch turbach td04l-14t bez żadnej świnki na zwykłej kanapce i na dwóch przepływomierzach (jeszcze nie doszedłem do tego jak to chodziło ).Auto stało 4 lata na parkingu przed blokiem i zostało rozkradzione. Brakuje turba ,komputera, intercoolera , i wtrysków i elementów tapicerki ale to najmniejszy problem.Zapłon jest już elektroniczny jest to 86 rok z czujnikiem na wale.Mam sporo części do cupe i chcę się tym zająć lecz potrzebuje informacji, jakie turbo i wtryski,czy seryjna pompa paliwa się nada,czy seryjna cewka się nada, chciałbym założyć Digital ECU Tuner 3 i problem jest następujący ponieważ został skradziony komputer, kostka jest na 2 rzędy pinów , ale posiadam ecu od 2,5 z trzema rzędami pinów czy można jakoś przerobić wiąske którą posiadam na 3 rzędową kostkę . Czy muszę zakombinować tą z 3 rzędami? Czy będzie problem do podłączenia świnki do komputera 2 rzędowego ? Postanowiłem otworzyć temat ponieważ bardzo mało jest na temat przerabiania takiego modelu. Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.