DOHC pisze:no za pięknie to nie wygląda ale zadanie spełnia . Na ostatnim zdjeciu wygląda to tak jak by pasażer mógł wsadzić noge pod tą "szafe" może warto to pociągnąć blachą do podłogi . Było by bezpieczniej . Miska się zmienia na taka z e36 ? ile mniejwięcej cm udało się urwać ?
Edit
ile urwałeś z koła przez takie odchudzenie ?
Tak masz rację planuje na podłogę rzucić blachę ryflowaną tak żeby nie było "szafy"
miska od e36 i się mieści na styk, ale wchodzi ładnie
przesunięcie dokładnie 18 cm (początkowo było więcej w planach ale pojawiło się zbyt wiele problemów)
koło z około 9.5 kg na 5.5kg
Powiem Ci że zarąbiście wygląda to połączenie kolorów . Ogólnie auto profi . Fajnie by było jak by nie pojawiły się na nim naklejki ale wiadomo drift więc oklejenie pewnie wjedzie . Podsumowując fajne auto , gratuluje
DOHC pisze:Powiem Ci że zarąbiście wygląda to połączenie kolorów . Ogólnie auto profi . Fajnie by było jak by nie pojawiły się na nim naklejki ale wiadomo drift więc oklejenie pewnie wjedzie . Podsumowując fajne auto , gratuluje
Witam jak ten kolektor... wykonanie itp bo tez zamowilem gdyz nie mam czasu czekac na kolektor us. duzo bylo walki przy kanalach? bo ich ksztalt ori jest slaby:/
tdserek pisze:Witam jak ten kolektor... wykonanie itp bo tez zamowilem gdyz nie mam czasu czekac na kolektor us. duzo bylo walki przy kanalach? bo ich ksztalt ori jest slaby:/
Ja wiem nie jest tak zle masz tu porownanie jak to by wygladalo, przedewszystkim zeby wlozyc to jako top mount to trzeba zrobic sobie dystans taki jak ten co na zdjeciach, inaczej bedzie trzeba drutowac jak Bartek zdrutowal ale na szczescie juz ma dystans .