g-rad pisze:
Co do palenia gumy to mam taki filmik w ulubionych, który poprawia humor. http://www.youtube.com/watch?v=ogHCO3vzN8g" onclick="window.open(this.href);return false;
klasyka .
prawdziwy przykład klęski w eufori spowodowana absolutnym brakiem wyobrazni
dziekuje...
ten tez byl dobry, widzialem z bliska bo byle na tamtym ATS-ie http://www.youtube.com/watch?v=g-LGeLWb ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
byscie widzieli miny tych gosci, hehe prawie plakali zeby tylko tata sie nie dowiedzial...hehehe
ale jaki lans...
"sierRKArs"-używane części samochodowe wszystkich marek. tel. 691-211-616
SUPERCHARGER JUZ POMPUJE
dzisiaj dogadalem szczegoly z Michałem i auto 12 badz 13 marca jedzie do Poznania...
tak wiec od jutra ruszam z duperelami i od razu zrobie ogrodzenie chinczyka od silnika.
p.s.troche sie stresuje, co z tego wyjdzie.
SUPERCHARGER JUZ POMPUJE
dzisiaj furka odprowadzona do Michała. troche mi bez niej smutno hehe, ale wiem, ze jest w bardzo dobrych rekach
troche sie schizuje ale nie moge sie doczekac jak bedzie juz jezdzila
SUPERCHARGER JUZ POMPUJE
miałem wpaść, ale dobrze się jechało i wpadłem w trans A1 -> toruń -> sierpc
spotkamy się jak będzie ciepło, na zlocie turbobmw (mam nadzieję, że taki będzie).
powiem szczerze, ze wczoraj wlasnie o tym myslalem. zorganizowac jakiegos grilla z wkladka dla forumowiczow np dwudniowego.
mozna byloby sie zobaczych w koncu i poznac oczywiscie...tak myslalem sobie, ze najsprawiedliwiej dla wszystkich byloby w centralnej Polsce, ale w lato milo na pomorzu
SUPERCHARGER JUZ POMPUJE
sierRKA pisze:powiem szczerze, ze wczoraj wlasnie o tym myslalem. zorganizowac jakiegos grilla z wkladka dla forumowiczow np dwudniowego.
mozna byloby sie zobaczych w koncu i poznac oczywiscie...tak myslalem sobie, ze najsprawiedliwiej dla wszystkich byloby w centralnej Polsce, ale w lato milo na pomorzu
naprawde rozwinal bym swoja mysl (w gorach latem tez ladnie heh) ale nie robmy ot, poczekajmy moze Korona zrobi temat, narazie niestety chyba malo smigajacych jest turbo bmw.
z racji tego, ze pobyt bumy w wielkopolsce musi z przyczyn technicznyc sie przedluzyc, wysrala sie pompa ukladu chlodzenia , zeby czasu nie marnowac ( wiosna juz chyba wrocila ) odebralem felgi od malowniczo-polerujacego kolegi. poczekam az zrobi sie naprawde sucho i jazda.
szkoda tylko, ze to model bbs-a do ktorego nie mozna wrzucic szerszych rantow.
SUPERCHARGER JUZ POMPUJE