wg mnie jesr tam i wiecej mocy i momentu. pojedz na hamownie obciazeniowa bo wykresy aut turbo na inercji to woglw nie sa miarodajne. pozdrawiam i gratki projektu
tdserek pisze:wg mnie jesr tam i wiecej mocy i momentu. pojedz na hamownie obciazeniowa bo wykresy aut turbo na inercji to woglw nie sa miarodajne. pozdrawiam i gratki projektu
Brak bandażu, połamana pokrywa cewek i ta naklejka na deklu psują efekt wizualny. Poza tym daje radę i chyba faktycznie to ma więcej niż na tym wykresie bo nadzwyczajnie sobie radzi Cieszę się, że dopiąłeś swego nareszcie
Karolo pisze:Brak bandażu, połamana pokrywa cewek i ta naklejka na deklu psują efekt wizualny. Poza tym daje radę i chyba faktycznie to ma więcej niż na tym wykresie bo nadzwyczajnie sobie radzi Cieszę się, że dopiąłeś swego nareszcie
ehhhh Bandaż jest i był już przed strojeniem ale miałem zdjęcie tylko z prowizorycznie zamontowanym filtrem i nie wstawiałem bo wstyd !! obudowa nie jest połamana tylko wycięta !!! na str.9 projektu widać jak się stopiła a naklejka jest bo mi się podoba :P Po za tym jestem mega zadowolony z auta i cieszę się z wyniku
Karolo pisze:Brak bandażu, połamana pokrywa cewek i ta naklejka na deklu psują efekt wizualny. Poza tym daje radę i chyba faktycznie to ma więcej niż na tym wykresie bo nadzwyczajnie sobie radzi Cieszę się, że dopiąłeś swego nareszcie
wazne ze jezdzi i wyglada . i nie robi sie sto lat jak wiele "dobrych" projektow ktore tutaj na forum wygladaja tylko i wylacznie a niby sa szybkie kiedy boost up?