maveric004 pisze:Seryjny z tego co mi wiadomo się nie nadaje nie ogarnie nadciśnienia można kupić osobno ale po co jak są z wbudowanym podłączasz wężyk i po sprawie tym bardziej jak mówisz że kabelki to czarna magia
Pozdrawiam
Dzięki
Bigos pisze:Jak już skończysz i pojeździsz trochę to koniecznie skrobnij coś o tym zawiasie Jakie twardości sprężyn wziąłeś do tego projektu?
O zawiasie mogę Ci powiedzieć już teraz bo śmigałem na nim jeszcze z isem długi czas. Sprężyny mam 10 przód i 8 tył i ogólnie polecam. Jedynie mógłbym się przyczepić do wysokości przy maksymalnym obniżeniu, przydałoby się z 4-5 cm niżej ale ja kupowałem je z 3 lata temu i z tego co wiem to już to poprawili.
Tak jak mówiłem prace powoli postępują do przodu. Klatka już prawie gotowa zostały do zrobienia tylko zastrzały do kielichów. Po dokładniejszych oględzinach moje przednie nadkola nadają się na złom więc szukam jakiś laminatów. Nadal trwają przygotowania do malowania budy czyli nieustanna walka zerdzą .
Domyślam się, że chodzi o kielich. To nie jest problem bo muszle możesz odwrócić sobie w dowolną stronę. Może wychodzić do góry, na dół - gdzie tylko chcesz.