zazdraszczam, że nie ciąłeś maski.
WG Bedzie upuszczał spaliny pod samochód wiec z wydechem nie będzie żadnego problemu i kielich zostanie nie ruszony .tdserek pisze:oj ciekaw jestem jak poradzisz sobie z wydechem:D bo widze ze ladnie na koncu jest miejsce na downpipe tylko jak ci to przejdzie kolo kielicha:D hehe
tdserek pisze:powodzenia z tymi 3 calami:D bedzie pieklo:D cewki itp bedzie wszystko plynelo radzilbym zakupic dobry bandaz:D
ja zdecydowalem sie puscic wydech 3 cale zaraz za turbo w dol przed kielichem a i tak jest pieklo z tej strony. uzylem 22m bandazu:D i kocyk na turbo:D
P.S Corey podziwiam twoja prace - kolektor:D jak na odleglosc to mega robota:D nice:D szkoda ze sam nie robilem autka od podstaw:D
Kamil pare dni temu zamówiłem z DE wtryski 630cc. pisze:Michale no i pojemnosc wieksza i to zrobi glowna roznice , lepszy kolektor swoja droga, bedzie wrecz idealnie na zrywanie trakcjii napewno grubo ponad 400 na ulice.
w 3,2L te turbo daje 1 bar przy 3400rpm .
p.s. zapewne chcesz ładowac 1,2 napewno , wiec zmień 440cc (takie mialem u siebie i w 2,5L juz bylo ubogo na 1,1 nawet przy FMU i 4 barach) na coś większego.