BMW E36 CABRIO M50 2.8 turbo NoName ODPALONE :)
- korona
- Administrator
- Imię: Adam
Re: BMW E36 CABRIO M50 2.8 turbo NoName ODPALONE :)
Już mam kupiony i przygotowany zestaw, wyważony i odchudzony - identyczny jak ten który ty masz.
www.turboBMW.pl
-
- Forumowicz
- Imię: arek
Jest juz nowe sprzeglo. Docisk z e60 3.0d i tarcza spiekowa 6lopatek . Jutro montaz i znowu na strojenie (mam nadzieje ze ten zestaw wytrzyma
)

- Aquaz
- Forumowicz
- Imię: Beniamin
jakie klucze użyłeś do odkręcenia skrzyni biegów? Czy jest możliwość odkręcić bez ruszania silnika jest dostęp?.
P.S Widzę że mam kolege
Tez wszystko pod chmurką robie bez podnośnika 
P.S Widzę że mam kolege

http://img256.imageshack.us/img256/94/bmw23.jpg
-
- Forumowicz
Kod: Zaznacz cały
jakie klucze użyłeś do odkręcenia skrzyni biegów? Czy jest możliwość odkręcić bez ruszania silnika jest dostęp?.
P.S Widzę że mam kolege :) Tez wszystko pod chmurką robie bez podnośnika :clap:

-
- User
- Imię: Mateusz
Ja odkręcałem w e36 coupe 2.8i tam jest dopiero kłopot (alu blok), dwie śruby nie chciały iść trochę postrzelały i koniec nie szło nawet jej zerwać za mało miejsca jedną zerwałem przy odkręcaniu drugą upiłowałem niskim brzeszczotem ehhh tak pozatym miejsca jest w miare, są auta że naprawde nie ma miejsca np. MB 124 2.8/3.2 benzyna :/
No i jak robisz z kanału to sam włożysz ja z kanału sam wkładałem nie wiem czy bym dał rade bo skrzyni w rwd nie zakładałem na leżaka, raz wkładałem ale do vectry 2.0 na leżaka i wlazła bic rośnie 4x twarz czerwona ale wchodzi
No i jak robisz z kanału to sam włożysz ja z kanału sam wkładałem nie wiem czy bym dał rade bo skrzyni w rwd nie zakładałem na leżaka, raz wkładałem ale do vectry 2.0 na leżaka i wlazła bic rośnie 4x twarz czerwona ale wchodzi

-
- Forumowicz
- Imię: Kamil
tak co na sosnowiec zawitasz na SSS 1/4 to porownamy power 

-
- Forumowicz
6b z m3 jest dosc ciezka i na lezaka troche ciulatoCieniu pisze:Ja odkręcałem w e36 coupe 2.8i tam jest dopiero kłopot (alu blok), dwie śruby nie chciały iść trochę postrzelały i koniec nie szło nawet jej zerwać za mało miejsca jedną zerwałem przy odkręcaniu drugą upiłowałem niskim brzeszczotem ehhh tak pozatym miejsca jest w miare, są auta że naprawde nie ma miejsca np. MB 124 2.8/3.2 benzyna :/

. Powiem ci ze sie nie nastawiam nawet , bo cos czuje ze sprzeglo da rade to cos innego padnie

-
- Forumowicz
bedzie ok juz , ale na same pogaduszki wspolnie przynajmniej sie spotkamy, zreszta zapisz sie na street juz teraz bo pozniej bedzie za pozno (SSS.org.pl) , grila wezme to se cykniemy foto wspolne i wstawimy na forumnoname pisze:6b z m3 jest dosc ciezka i na lezaka troche ciulatoCieniu pisze:Ja odkręcałem w e36 coupe 2.8i tam jest dopiero kłopot (alu blok), dwie śruby nie chciały iść trochę postrzelały i koniec nie szło nawet jej zerwać za mało miejsca jedną zerwałem przy odkręcaniu drugą upiłowałem niskim brzeszczotem ehhh tak pozatym miejsca jest w miare, są auta że naprawde nie ma miejsca np. MB 124 2.8/3.2 benzyna :/
No i jak robisz z kanału to sam włożysz ja z kanału sam wkładałem nie wiem czy bym dał rade bo skrzyni w rwd nie zakładałem na leżaka, raz wkładałem ale do vectry 2.0 na leżaka i wlazła bic rośnie 4x twarz czerwona ale wchodziz kanalu kiedys sam wkladalem w 325
![]()
. Powiem ci ze sie nie nastawiam nawet , bo cos czuje ze sprzeglo da rade to cos innego padnieChociaz juz wszystkie nie firmowe i uzywane rzeczy wymienione na nowe/ firmowe
Pozatym moje auto to klocek przy twoim
1600kg bez kierowcy .

-
- Forumowicz
Sprzeglo zalozone , auto wystrojone na 1.2bara narazie. W polowie tyg. wizyta na hamowni zobacyzmy co wypluja rolki

- sierRKA
- Forumowicz
- Imię: Sławek
ładna sucz...jakie wrażenia na 1,2 bar?
"sierRKArs"-używane części samochodowe wszystkich marek. tel. 691-211-616
SUPERCHARGER JUZ POMPUJE
SUPERCHARGER JUZ POMPUJE
-
- Forumowicz
a z tego co ja wiem jest wiecej niz 1,3
wiec 450 powinno peknac
do gliwic jedziesz?

-
- Forumowicz
Mega pozytywne zapina az milosierRKA pisze:ładna sucz...jakie wrażenia na 1,2 bar?

Niestety nie . DO samego konca jest okolo 1.2bara . Problem byl jeszcze z wyszpeglikiem i dlatego nie dalismy wiekszego doladowania . Temat ogarniety i jutro bede dzwonil do lukasza zeby wystroic na 1.5bara przed hamowniaa z tego co ja wiem jest wiecej niz 1,3wiec 450 powinno peknac
do gliwic jedziesz?

-
- Forumowicz
i hak hamowane te 1,3 bara?
-
- Forumowicz
- Imię: SEREK
http://allegro.pl/bmw-cario-e36-328-tur ... 19555.html" onclick="window.open(this.href);return false; ???? co sie stalo? oraz jak tam moja paczka:D
- korona
- Administrator
- Imię: Adam
Co było z wysprzęglikiem nie tak? Czyżby w skrzyni 6-b był inny ?noname pisze:... . Problem byl jeszcze z wyszpeglikiem i dlatego nie dalismy wiekszego doladowania . Temat ogarniety.....
www.turboBMW.pl