Tam nawet brud ani paprochy nie mają prawa przetrwać...wszystko zamienia się w pył i zostaje wydalone
E36 2,5L M50 Turbo Mat Suszara pierwsze: 393KM 504nM stage 1
- Aquaz
- Forumowicz
- Imię: Beniamin
Re: e36 2,5L M50 Turbo Burbo :P Mat Black Suszara /// .
Postrach we wsi
Ludzie pomyslą że lotnisko wybudowali w pobliżu. Gratuleyszyn 
Tam nawet brud ani paprochy nie mają prawa przetrwać...wszystko zamienia się w pył i zostaje wydalone
http://img256.imageshack.us/img256/94/bmw23.jpg
-
k64
- Forumowicz
- Imię: Kamil
ciesze sie ze robi wrazenie
forti a ty dzialasz cos przy bmw? rusz dupe
nie napisalem o problemach bo zawsze sa a zadne nie pisze
-po zimie kapalo z chlodnicy,z pompy wody, uszczelnilem.
-dalem kolektor do planowania i przerabiam nieco jeszce dolot na krotszy, nieszczelnosci.
+100 innych problemow i pierdol,uszkodzonych jakis drobnostek , zawsze cos
zastanawiam sie teraz juz na jaki normalny olej wlac, mysle o polsentyteku , w sumie do tego co robie z tym autem nie potrzebny jakis mega super, ale niechce palenia oleju,
jakos mam ochote na http://moto.allegro.pl/olej-valvoline-1 ... 77952.html" onclick="window.open(this.href);return false;
moze macie jakis pomysl na cos lepszego w dobrej cenie. chyba z 5L bym potrzebowal
nie napisalem o problemach bo zawsze sa a zadne nie pisze
-po zimie kapalo z chlodnicy,z pompy wody, uszczelnilem.
-dalem kolektor do planowania i przerabiam nieco jeszce dolot na krotszy, nieszczelnosci.
+100 innych problemow i pierdol,uszkodzonych jakis drobnostek , zawsze cos
zastanawiam sie teraz juz na jaki normalny olej wlac, mysle o polsentyteku , w sumie do tego co robie z tym autem nie potrzebny jakis mega super, ale niechce palenia oleju,
jakos mam ochote na http://moto.allegro.pl/olej-valvoline-1 ... 77952.html" onclick="window.open(this.href);return false;
moze macie jakis pomysl na cos lepszego w dobrej cenie. chyba z 5L bym potrzebowal
- Aquaz
- Forumowicz
- Imię: Beniamin
No kolego ja miałem ten olej i mogę polecić .Swietny. A potrzebujesz go 6,5 l bo tyle w m50/52 wchodzi
http://img256.imageshack.us/img256/94/bmw23.jpg
-
k64
- Forumowicz
finalnie kolektor na 2011 w matowej suszarce

pozdrawiam , milego wieczoru

pozdrawiam , milego wieczoru
- g-rad
- Turbo-Team
- Imię: Radek
Kolektory robisz już jak fabryka 
-
k64
- Forumowicz
proby trwaja
http://www.youtube.com/watch?v=RxjhLmIhapk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=RxjhLmIhapk" onclick="window.open(this.href);return false;
-
k64
- Forumowicz
z tym mam duzo pracy, bedzie carbon ...

zeby nie bylo kokpit tymczasowo przylepiony goracym silikonem , nie bedzie tak brzydko
dojda jeszcze pierdolki itd.

pora miec pod kontrola nieco wiecej, ufff

zato z kontrola trakcji moze bedzie lepiej

zeby nie bylo kokpit tymczasowo przylepiony goracym silikonem , nie bedzie tak brzydko
dojda jeszcze pierdolki itd.

pora miec pod kontrola nieco wiecej, ufff

zato z kontrola trakcji moze bedzie lepiej

-
Blacha
- Forumowicz
- Imię: Karol
Po całkowitym braku filtra powietrza i miejsca na niego oraz slickach wnoszę że od teraz auto tylko do wyścigów na ćwiarę.
Jesli tylko do sportu to trzeba było wyjąć lampe "długiego" z oprawki i tak zrobić dolot albo całkowicie pozbyć się lampy...
Jesli tylko do sportu to trzeba było wyjąć lampe "długiego" z oprawki i tak zrobić dolot albo całkowicie pozbyć się lampy...
- krismax
- Forumowicz
- Imię: Krzysztof
To co Ci wystaje ponad maskę, przypomina mi niedawny wyjazd w góry. To Giewont ? 
S50B30 M3turbo
-
k64
- Forumowicz
nie bylem na giewoncie mozliwe ze wlasnie takie ma rysy
w lampe nie dalo rady, auto jest cywilne bo ma lampy i takie zostanie jak narazie, l
lampe chcialem koniecznie miec. co do dolotu w lampie -> bys nie dal rady w lampe - o wiele nizej lampa jest
w stosunku do turbo a i dolot do IC tam idzie centralnie w srodek lampy ...
zreszta tak wlasnie chcialem jak jest teraz z pewnych powodow
procz szyby z poliweglanu i braku siedzen i przeskakiwan kol przy parkowaniu ze 100% szpera to auto jest jak zwykle bmw
filtr bedzie -jak mozna to nazwac filtrem
co do 1/4 no hmm to jade na bemowo w kwietniu prawdopodobnie bo nigdy tam nie bylem heh .
ale po drogach publicznych tez sobie posmigam .
Szyba tylnia mnie niestety od razu klasyfikuje do klasy drag, no nic, byle mnie z PMNem nie ustawia, chodz bedzie widac jak wielkie sa roznice
Zalezy mi zeby jechac na jakies cwiartki na kolach a nie na lawecie, turbo na wierzchu to tak nie zabardzo- tydzien temu mina policjantow przy probach bezcenna
w lampe nie dalo rady, auto jest cywilne bo ma lampy i takie zostanie jak narazie, l
lampe chcialem koniecznie miec. co do dolotu w lampie -> bys nie dal rady w lampe - o wiele nizej lampa jest
w stosunku do turbo a i dolot do IC tam idzie centralnie w srodek lampy ...
zreszta tak wlasnie chcialem jak jest teraz z pewnych powodow
procz szyby z poliweglanu i braku siedzen i przeskakiwan kol przy parkowaniu ze 100% szpera to auto jest jak zwykle bmw
filtr bedzie -jak mozna to nazwac filtrem
co do 1/4 no hmm to jade na bemowo w kwietniu prawdopodobnie bo nigdy tam nie bylem heh .
ale po drogach publicznych tez sobie posmigam .
Szyba tylnia mnie niestety od razu klasyfikuje do klasy drag, no nic, byle mnie z PMNem nie ustawia, chodz bedzie widac jak wielkie sa roznice
Zalezy mi zeby jechac na jakies cwiartki na kolach a nie na lawecie, turbo na wierzchu to tak nie zabardzo- tydzien temu mina policjantow przy probach bezcenna
- krismax
- Forumowicz
- Imię: Krzysztof
Podziwiam
Ja srałbym ze strachu o swój dowód...
Ja srałbym ze strachu o swój dowód...
S50B30 M3turbo
-
tdserek
- Forumowicz
- Imię: SEREK
chyba dam ci maske do zrobienia:d bo niezle ci wyszlo:D heh u mnie duzo wiekszy garb niestety:/ zywica rozumiem tam tez byla czy jak?
-
k64
- Forumowicz
to dopiero jest org maska ktora bedzie sluzyc do zrobienia formy. mam tydzien, na maske . zdaze ? 
-
tdserek
- Forumowicz
- Imię: SEREK
nie wiem czy carbon to dobry pomysl wiesz.. ja mialem carbon i nie da sie ukryc byl lekki i wogle ale temp to slabo oddawalo raczej jak izolator sie zachowywalo blacha lepiej zdecydowanie oddaje u mnie temp.. pomysl o jakis wlotach w celu wycigania cieplego powietrza z pod maski pozdro. pisze:to dopiero jest org maska ktora bedzie sluzyc do zrobienia formy. mam tydzien, na maske . zdaze ?
-
k64
- Forumowicz
turbina bedzie w kocu otulona jak poprzednia w tamtym roku, w turbina i tak zaciagac bedzie zimne powietrze z zew ... mial byc carbon z zew przynajmniej ale zostanie z zywicy tym razem.tdserek pisze:nie wiem czy carbon to dobry pomysl wiesz.. ja mialem carbon i nie da sie ukryc byl lekki i wogle ale temp to slabo oddawalo raczej jak izolator sie zachowywalo blacha lepiej zdecydowanie oddaje u mnie temp.. pomysl o jakis wlotach w celu wycigania cieplego powietrza z pod maski pozdro. pisze:to dopiero jest org maska ktora bedzie sluzyc do zrobienia formy. mam tydzien, na maske . zdaze ?
70%

Uploaded with ImageShack.us