jednakże coraz większymi krokami zbliża się 18 lipca

za tydzień będzie wygladało już dużo ładniej, wszystko zmontuje (mam nową koncepcję), wpadnie nowy gadżet, hmm w zasadzie dwa gadżety. pozdrawiam
pytałem o niebieski ale niestety nie było, temperatury nie mierzyłem, lecz po "dotykaniu" ręką jest dużo chłodniej.g-rad pisze:Całkiem spoko to wygląda. Tylko szkoda, że nie było niebieskiego węża
Mierzyłeś temperaturę dolotu przed i po zabiegu ?
w n/a owszem , ale w doładowanym silniku nic to nie zmienia.. pisze:tak sobie mysle ze dlugosc dolotu tez ma wplyw,
zachwycony byłem tylko raz w życiu 29 marca, trzy lata temu-urodziła mi się córka. a to w zasadzie moj pierwszy sparing i jestem zadowolony.pzdrdzidzia24 pisze:ps:Wygrana z e46 b30 nie powinna być powodem do zachwytuSzukaj godnego przeciwnika
Hmmmm nikogo nie bronie i nie opowiadam się po żadnej stronie ale może doczytaj że Siekierki auto jest w automacie a wygrana takiego pojedynku z M54b30 to już cośdzidzia24 pisze:Gratuluję projektu.Jaką mocą może teraz dysponować auto?Spalanie naprawdę tak wzrosło?
ps:Wygrana z e46 b30 nie powinna być powodem do zachwytuZdrowe b28 na kolektorze m50 to objeżdża o długość.
Szukaj godnego przeciwnika
niby racja ze niby turbina albo kompresor sobie z tym radzi, ale w to jakos watpie, i dla przesady lepiej krotki dolot i zimny dlatego moja locha na gorzemcgiver pisze:w n/a owszem , ale w doładowanym silniku nic to nie zmienia.. pisze:tak sobie mysle ze dlugosc dolotu tez ma wplyw,